Vem har inte en mer eller mindre lycklig kärlekshistoria med internet? Sedan detta fenomen kom har möjligheter öppnat sig som tidigare bara gick att drömma om (om man ens kunde drömma om något sådan). Nu har internet funnits så länge att den yngre generationen inte känner till en värld utan möjligheten att kontakta alla, när som helst, var som helst, hur snabbt som helst.
Inom marknadsföring har det betytt stora förändringar då annonsering via internet blivit den största kanalen för att nå ut med information om sitt företag. Det finns dock vissa saker som hänger kvar från förr; som kundarbete över telefon. Sådan de håller på med Concicto.

Klicka här för att läsa mer.

Uppmjukning av kunder

Mötesbokning, försäljning och consulting – där har du Concicto tjänster i ett nötskal. Och de använder telefonen. Visserligen görs en del via nätet också, som att samla information till marknadsanalyser. Men på slutänden handlar det om att ringa upp en presumtiv kund, sälja in en idé eller produkt och göra personen på andra sidan välvillig till det. Du med eget företag, som försökt ringa runt och sälja in det du brinner för, vet hur svårt detta är. Din expertis ligger egentligen någon annanstans, inte i att övertyga folk om att det du gör är toppen. Detta är dock Concictos expertis. De ringer upp, informerar, mjukar upp och lämnar sedan över till dig. När du sedan kontaktar en presumtiv kund är det redan någon som är öppen för det du har på hjärtat, du kan slappna av och chansen till försäljning ökar oerhört.

Internet vs. den personliga kontaktenFörsäljning med hjälp av mötesbokning

När internet kom fanns i början en rädsla för att folk inte skulle ge sig utanför dörrarna alls och det sociala livet skulle dö ut. Dock var det en omotiverad rädsla. Även om vi är relativt uppslukade av internet, är vi fortfarande sociala varelser och många människor vill fortfarande prata i telefon med varandra för att få en mer personlig kontakt. Därför är telefonförsäljning fortfarande den mest effektiva kanalen för att göra en försäljning.

Hur det går till när du anlitar Concicto:

  • Skicka intresseanmälan via mejl (eller varför inte ringa!)
  • Concicto gör en marknadsanalys så att de på mest effektiva sätt ska kunna hjälpa dig.
  • De ringer upp presumtiva kunder och gör dem medvetna om hur bra din tjänst eller produkt är.
  • De lämnar över välvilligt inställda kunder till dig.
  • De följer upp.