Let’s face it, alla anställda uppskattar äventyr. Eller, det kanske är lite väl generellt att säga äventyr. Men att det händer något utanför ramarna för en normal vardag, brukar vara uppskattat. Många chefer ser till att ordna något trevligt för sina anställda inför julen. Men det är ju inte den enda tiden på året som man kan ställa upp med något kul. Ibland behövs det något som bryter tristessen. Dessutom ökar produktiviteten ofta efter en rolig aktivitet som ger personalen ny energi.
Man kan till exempel köra på en rolig bussresa. Res med Sydbuss för att få en mysig dag tillsammans. Då hänger ni på deras moderna bussar. Sydbuss AB är baserade i Malmö, men ordnar resor all over the place. Att hyra buss av dem är flexibelt och enkelt. Ni bestämmer själva vart kosan ska styras. De har både färdiga bussresor och andra möjligheter att hjälpa er. Så får ni enkelt till en härlig teambuildning-aktivitet för företaget.

IT-företagets förbannelseSydbuss AB

Som IT-företag finns en överhängande risk att man blir lite isolerad. Det är inte svårt att tillbringa hela dagar med ögonen på dataskärmen. Man kanske bara mumlar ett snabbt hej till kollegorna på morgonen. Sen blir det liksom inte mer förrän det är dags att säga hejdå igen nio timmar senare.
Genom att regelbundet arrangera roliga aktiviteter så kan man ändra på detta. Det går att stärka gemenskapen på det här sättet. När de anställda får chansen att umgås och lära känna varandra bättre är de också mer benägna att trivas på jobbet. En liten bussresa är ibland allt som behövs för att öka både den goda stämningen och produktiviteten på arbetsplatsen.

Hyra buss i MalmöDit bussens näsa pekar

Det låter klyschigt, men det är bara er fantasi som sätter gränserna. Det går att åka i princip vart som helst med bussen ni har hyrt. Ni kan göra det lätt för er och låta bussföretaget sätta ihop en resa åt er. Eller så planerar ni något helt eget. Det finns många exempel på vart man skulle kunna åka på en sådan tur:

  •  Museum
  • Nöjespark
  •  Restaurang med testning av mat och dryck
  • Konsert eller teaterstycke