Det är lätt att fastna med näsan i datorn. Det vet inte minst alla som jobbar inom IT. Tiden tenderar att gå snabbt när man väl fördjupat sig i något spännande på skärmen. Plötsligt har hela dagen gått. Då har man eventuellt fått noll andetag frisk luft på hela dagen. Det är inte bra för kroppen, så mycket kan vi väl konstatera. De anställda på ett IT-företag behöver helt klart uppmuntras att lämna sina datorer emellanåt. Ett bra förslag på motivation kan vara att man som arbetsgivare fixar en bussresa. Att åka med buss är ett trevligt, enkelt och avslappnande sätt att resa på. Alla kan följa med. Det kräver inget av deltagarna på resan. Så om du är sugen på en busstripp kan du höra av dig till Hisinge Buss AB i Göteborg. De hjälper till och skräddarsyr er bussresa. Man kan antingen köra på en av deras färdiga bussresor, eller själv hyra buss och sticka ut. Bara din fantasi sätter gränserna!

Lyckad tur med planeringBussresor

För att få en trevlig tur så måste det till en viss planering. Det är du som arbetsgivare som får ta på dig det jobbet. Alternativt kan du naturligtvis delegera så att en kollega hjälper dig. Om man börjar i god tid så är chansen större att man får som man vill när det kommer till datum och platser. Man måste också komma ihåg att alltid informera deltagarna. Bara så kommer de också vara taggade på att följa med på turen.
Det är praktiskt att ha hotell och ibland också restauranger bokade innan man sticker.

Trevligt i Europa

Visst skulle man kanske kunna hålla sig i landet och kuska runt. Det finns mycket fint att upptäcka här hemmavid. Men samtidigt kanske många har sett mycket hemmavid. Då lockar det garanterat mer att ge sig av lite längre. En bussresa funkar fint för det ändamålet också. Här är några förslag på städer ute i Europa som blir perfekta resmål för en busstur:

  • Paris, Frankrike
  • Berlin, Tyskland
  • Nice, Frankrike
  • Budapest, Ungern
  • Luxemburg, Luxemburg