Du sitter där framför datorn, idag som alla andra dagar. Men på sista tiden är det något som förändrats i luften… semestern närmar sig med snabba steg, det känns ända in i ryggmärgen, men i stället för att bli uppiggad av tanken känner du dig trött och stressad. Idéerna flyter inte på som de ska, du sitter fast och försöker komma på vad du kan göra åt saken. Kanske en till kopp kaffe… men det är alldeles för varmt för kaffe… nej vänta nu, varför är det så varmt i rummet? Du ser dig omkring och märker att dina arbetskamrater också sitter och svettas framför sina apparater. Vad kan det nu vara? Mistral Energi AB kan hjälpa dig få svar på den frågan.

Håll koll på tempenComne Work ab

När det gäller inomhustemperaturen på arbetsplatsen, är det viktigt att den håller sig på rätt nivå. Vare sig det är stekande sommarsol eller iskalla vintervindar utomhus, ska du kunna må bra där du sitter framför datorn och försöker få ihop saker och ting. Därför måste värmeanläggningen fungera som den ska – och då är det bäst om man installerar rätt apparater från början. Det är där Mistral Energi AB kommer in – de kan förse dig som har kontor i Stockholm med luftvärmepumpar och frånluftvärmepumpar som fungerar som de ska (utan att försätta dig och dina medarbetare i situationer som den ovan beskrivna), samt hjälpa dig ta fram en energilösning som är snäll både mot plånboken och miljön.

374-varmepumparstockholmRätt inrett i ditt andra hem

Lufttempen gör förstås mycket för miljön på arbetsplatsen – men det finns annat som går att fixa för att få det mysigare på jobbet, som för många ju är vårt andra hem. Tänk till exempel på detta:
• En kaffeapparat som sprider sin goda doft och får alla morgontrötta att vakna upp lite fortare (Det måste vara gott kaffe).
• En fruktkorg från vilken alla kan få ett nyttigt mellanmål under kaffepausen.
• En ren toalett (!)
• Snygga fönster som släpper in rikligt med dagsljus.
• Hemtrevliga, personliga detaljer på ditt skrivbord: ett kort på barnen, din favoritkaffekopp… vad som helst som hjälper dig må bra och fokusera på ditt arbete!